lørdag 21. april 2012

12 timer igjen til London Maraton

Rapport for 2012:

86 loggførte treningsøkter
802 km er tilbakelagt på...
87 timer 21 minutter og 20 sekunder

I skrivende øyeblikk er det 12 timer og 24 minutter til starten i London Maraton.
Da er det bare 42,195 km som skal tilbakelegges...

Alt er klart for den store dagen:
Dette skal med i morgen tidlig.
På rom 708 på President Hotel rett ved Russel Square hersker en kontrollert ro. 


Alt tøyet og tilbehøret ligger klart. Det er bare å "hoppe" i tøyet i morgen tidlig og knyte igjen den røde plastbagen før frokost inntas kl. 06:00 og bussen går kl 06:30.


Pulsbelte, pulsklokke, løpebriller, caps, shorts, T-skjorte med nummer, sokker, sko med tidtagingsbrikke, plaster og vaselin for å hindre gnagsår både her og der, lang løpetights og langarmet løpegenser, løpejakke, overtrekksbukse, energi-gel i belte, buff, lue og vanter for kalde morgentimer, regnponcho ("pingletrekk"), søplesekk med åpning til hode og armer for å holde varmen før start, ekstra drikke, 2 bananer, en bagel, 2 sjokolader og sandwicher til festmåltid etter målgang, dopapir, tørt tøy for skift etter løpet og 30 pund som "nødcash" i en gjentapet plastpose i shortsen....


Logistikken er i orden :o)


Dagen startet med felles avgang til London Marathon Expo for å få startnummer og tidtagerbrikke. ExCel senteret i The Docklands var imponerende stort og det var en flott utstilling. Registreringen gikk på skinner uten ventetid.
Klar for avgangDet var veldig mye mennesker på utstillingen og det var ikke lange tiden jeg ble der. Litt handling, en matbit og så tilbake til sentrum. Det ble faktisk tid til en ørliten rusletur langs Oxford Street også.
Været er brukbart selv om det er litt kjølig drag i lufta. Værmeldingen for morgendagen er spennende. Sol fra morgenen av og deretter mulighet for regnbyger en gang utpå dagen. Temperatur?
Ja, det blir det sikkert. Skal ha godt med varmt tøy fram til start i alle fall.

Uten mat og drikke....
... går en maraton ikke.
De siste dagene før løpet er det viktig å spise riktig og drikke mye. Kroppens lagre skal fylles med drivstoff i form av glukose og væske.
Pasta er bra og det passer meg ypperlig. Det ble spagetti Carbonara og cola til middag i dag på Resturang Verdi som ligger like ved hotellet.
Godt "karbohydrert" inntok jeg rom 708 og gjorde de siste forberedelsene til løpet.

Løper nr. 57832 sier god natt og kommer tilbake med sluttrapport en gang i morgen.

Målet for morgendagen?

Ha det gøy = Run,- have fun!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar